AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan anahtar almak

Kahve falında patrondan anahtar almak

Kahve falında patrondan anahtar almak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında patrondan anahtar almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Kahve falında patrondan anahtar almak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulur.

Kahve falında patronun evlendiğini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, iş hayatında zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında patron tarafından azarlanmak borcunun da hafifleyeceğine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu öldürmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronunuzu görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronun arabasını sürmek elde bulunan imkânların artacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında şirket patronu görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işarettir.

Kahve falında patrondan para almak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir