AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron koltuğu görmek

Kahve falında patron koltuğu görmek

Kahve falında patron koltuğu görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında patron koltuğu gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Kahve falında patron koltuğuna oturmak eşi ile arasının açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında patron koltuğu görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok sağlıklı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işaret eder.

Kahve falında patronu hasta görmek aklına giren şeytana uyacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronlarla konuşmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında patrondan izin almak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında patronla yolculuk yapmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir