Kahve falında deri koltuğa oturmak

Kahve falında deri koltuğa oturmak zahmete ve derde düşeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, talihin yüze güleceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında deri koltuğa oturmak gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Kahve falında deri koltukta oturmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına tabir olunur.

Kahve falında deri koltuğa oturmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bir yere taşınmaya işarettir.

Kahve falında kırmızı deri koltuk görmek hayırlı bir karar verileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah deri koltuk görmek düşmanından uzak olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz deri koltuk görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri siyah koltuk görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah koltukta oturmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı koltukta oturmak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir