AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu görmek

Kahve falında patronunu görmek

Kahve falında patronunu görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında patronunu gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Kahve falında patronuyla sevgili olmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında patronu üzgün görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında patronunu öpmek kirli işlere bulaşacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında patrondan anahtar almak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, anne baba duasının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan fırça yemek büyük bir mala sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında patronu görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi patronunu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir