AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, küslüklerin biteceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan oyduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında patlıcan oymak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalettir.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kısmetlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında gözlerini oymak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tahta oymak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözünü oymak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, ona özlemle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç oymak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dolma oymak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işarettir.

Kahve falında burnunu oymak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir