AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan oymak

Kahve falında patlıcan oymak

Kahve falında patlıcan oymak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerinin duracağına, işinden geri kalacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan oymak gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında patlıcan oymak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın gözünü oymak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında biber oymak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz oymak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin gözlerini oymak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun oymak sıkıntılarının kısa süreceğine, haksızlıklara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında diş oymak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir