AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini oymak

Kahve falında gözlerini oymak

Kahve falında gözlerini oymak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında gözlerini oymak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında göz oymak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın gözünü oymak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin gözlerini oymak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalettir.

Kahve falında gözünü oymak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın gözlerini oymak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözünü oymak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının gözünü oymak hastaysa şifa bulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında gözlerini oymak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir