AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan istemek

Kahve falında patlıcan istemek

Kahve falında patlıcan istemek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, kişinin rahat edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcan istemek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Kahve falında patlıcan istemek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcan doğradığını görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan doldurmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya patlıcan ekmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcan dolma görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biber patlıcan kurusu görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan toplamak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir