AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan ekmek

Kahve falında patlıcan ekmek

Kahve falında patlıcan ekmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, çabalarının boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan ekmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tarlaya patlıcan ekmek şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan ekmek görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan ekmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan dolması görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, anlaşmazlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan ve yeşil biber görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hasretliğin biteceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan yemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, komşular tarafından kötülenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir