AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan musakka görmek

Kahve falında patlıcan musakka görmek

Kahve falında patlıcan musakka görmek üzgün olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında patlıcan musakka gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında patlıcan musakka görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musakka görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musakka yemek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Kahve falında közlenmiş patlıcan soymak maddi açıdan zarara uğranacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında közde patlıcan pişirmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan kurusu görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmalık patlıcan görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük patlıcan görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir