AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak ve patlıcan görmek

Kahve falında kabak ve patlıcan görmek

Kahve falında kabak ve patlıcan görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak ve patlıcan gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Kahve falında kabak ve patlıcan görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan ve kabak görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında patlıcan kabak görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan biber kurutmak işsiz kalmaya, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında patlıcan aldığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış patlıcan görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan istemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir