AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan doldurmak

Kahve falında patlıcan doldurmak

Kahve falında patlıcan doldurmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan doldurmak gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında patlıcan doldurmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında patlıcan tarlası görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş patlıcan görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutmalık patlıcan görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan oymak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan haşlamak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kuru patlıcan ve biber görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir