AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan tarlası görmek

Kahve falında patlıcan tarlası görmek

Kahve falında patlıcan tarlası görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kazancının artacağına,, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, haklılığının anlaşılacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan tarlası gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Kahve falında patlıcan tarlası görmek uzun sohbetler edeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya patlıcan ekmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada patlıcan görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan içi görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan toplamak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında birine patlıcan vermek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında mor patlıcan görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında iri patlıcan görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir