AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan aldığını görmek

Kahve falında patlıcan aldığını görmek

Kahve falında patlıcan aldığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, elinin darlık görmeyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bolluk ve bereket göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan aldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında patlıcan aldığını görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcan yemek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında patlıcan topladığını görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan dolması görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcanlı börek yemek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, eve kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan közlemek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir