AnaSayfa / Genel / Kahve falında topan patlıcan görmek

Kahve falında topan patlıcan görmek

Kahve falında topan patlıcan görmek varolan borçların ödeneceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında topan patlıcan gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında top patlıcan görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında topan patlıcan görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mor patlıcan görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, batıl amele işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan turşusu görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan yemeği yemek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük patlıcan görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek işlerinin düşeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk patlıcan görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir