AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor bitki görmek

Kahve falında mor bitki görmek

Kahve falında mor bitki görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Kahve falında mor bitki gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir.

Kahve falında mor bitki görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bitki yemek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bitki görmek çok farklı bir kişi olacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kuru bitki görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bitki ekmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir