AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden balon almak

Kahve falında birinden balon almak

Kahve falında birinden balon almak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, darlık içine düşeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinden balon almak gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında sarı balon görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balon içinde uçmak çok büyük paralar kazanılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında balona binip uçmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hayırlı kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk balon görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balonu patlatmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz balon görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balon uçurtmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında balon uçmak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir