AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır patlağı görmek

Kahve falında mısır patlağı görmek

Kahve falında mısır patlağı görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, borçlarının kapanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında mısır patlağı gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında mısır patlağı görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlak mısır görmek malının ve parasının çoğalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlak mısır yemek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlak araba lastiği görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında patlak bisiklet lastik görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında patlak futbol topu görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında patlak su borusu görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında patlak balon görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir