AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlak ayakkabı görmek

Kahve falında patlak ayakkabı görmek

Kahve falında patlak ayakkabı görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, azap çektiğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, hayatının bir anda cennete döneceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, aniden evlilik kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlak ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Kahve falında patlak ayakkabı görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, fikirlerinin çatışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlak araba lastik görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, rütbe alacağına delalettir.

Kahve falında patlak lastik görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında patlak futbol topu görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, huzur içinde yatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır patlağı görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Kahve falında patlak göz görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir