AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında akrep görmek

Kahve falında ayağında akrep görmek

Kahve falında ayağında akrep görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, daha rahat para kazanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sebep olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında akrep gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Kahve falında ayağında akrep görmek bereket ve zenginlik olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrebi yakalamak neşenin ve mutluluğun geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında akrebi eline almak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah akrep öldürmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında suda akrep görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve akrep görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep görüp korkmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrebin ısırdığını görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir