AnaSayfa / Genel / Kahve falında paten giydiğini görmek

Kahve falında paten giydiğini görmek

Kahve falında paten giydiğini görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paten giydiğini gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Kahve falında paten giydiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında buz pateni kaymak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Kahve falında buzda paten kaymak yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz paten kaymak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paten yaptığını görmek kızına daima sahip çıkacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Kahve falında paten yapmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patenle kaydığını görmek istediği oranda da eğleneceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli paten kaymak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir