AnaSayfa / Genel / Kahve falında paten yapmak

Kahve falında paten yapmak

Kahve falında paten yapmak aydınlığa çıkılacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, üstün başarılar alacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paten yapmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında buz pateni yapmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulur.

Kahve falında paten yapmak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında buzda paten yapmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli paten görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında paten almak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında paten giydiğini görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulur.

Kahve falında tekerlekli paten kaymak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patenle kaydığını görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir