AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates satın almak

Kahve falında patates satın almak

Kahve falında patates satın almak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates satın almak gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında patates satın aldığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında patates satın almak daha geniş bir rızık elde edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, adımlarını daha sağlam atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı patates görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı patates görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok patates görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patates ve havuç görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patatesli börek görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir