AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates aldığını görmek

Kahve falında patates aldığını görmek

Kahve falında patates aldığını görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, makbul olmayan işler yapacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates aldığını gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Kahve falında patates satın aldığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında patates aldığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates salatası görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında kızarmıs patates görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, eşit davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlamış patates görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, mal mülk kazanacağına delalettir.

Kahve falında fırında patates görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu patates yemek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç ve patates görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir