AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates kazmak

Kahve falında patates kazmak

Kahve falında patates kazmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yapacağı planların altüst olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, iş hayatında başarılı olmaya, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında patates kazmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Kahve falında patates kazmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin toprak kazdığını görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar kazdığını görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yerleri kazmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz toprak kazmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık kazmak şansının ve bahtının açık olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını kazmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyu kazmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir