AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta ve börek görmek

Kahve falında pasta ve börek görmek

Kahve falında pasta ve börek görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta ve börek gördüyseniz:

  • Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında pasta börek hazırlamak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında börek pasta görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta börek kek görmek kazancının helal para olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek ikram etmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kendisiyle övüneceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta börek çörek görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek gün sayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir