AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta yapmak

Kahve falında pasta yapmak

Kahve falında pasta yapmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, tabiatı kötü olan kişiye, sıkıntılarını çözeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında düğün pastası yapmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, rızkın artacağına rivayet eder.

Kahve falında elmalı pasta yapmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Kahve falında çilekli pasta yapmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, önemli bir lider haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta yapmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı pasta yapmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yaş pasta yapmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine pasta yapmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında muzlu pasta yapmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir