AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pasta yapmak

Kahve falında birine pasta yapmak

Kahve falında birine pasta yapmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında birine pasta yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Kahve falında elmalı pasta yapmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında kakaolu pasta yapmak işinde en iyisi olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz pasta yapmak yeni bir ev alınacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta servisi yapmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Kahve falında yaş pasta yapmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında düğün pastası yapmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu pasta yapmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir