AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru pasta yapmak

Kahve falında kuru pasta yapmak

Kahve falında kuru pasta yapmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kişinin evlatlarının artacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok başarılı olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru pasta yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kuru pasta yapmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kimseyle konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Kahve falında kuru pasta yemek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek inancından sapacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru pasta görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine pasta yapmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir