AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta ve kek görmek

Kahve falında pasta ve kek görmek

Kahve falında pasta ve kek görmek doğru işler yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında pasta ve kek gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Kahve falında kek ve pasta görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek kek görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pasta ve kek görmek moral bulacağına, toplumda yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta kek yapmak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kek pasta görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta keki görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında limonlu kek görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kek dağıttığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir