Kahve falında pasta keki görmek

Kahve falında pasta keki görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, güzel huylarını terk edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında pasta keki gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında pasta kek yapmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta keki görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bolluk içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kek ve pasta görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta ve kek görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kek pasta görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pasta börek kek görmek bununla yüceleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kek yapmaya çalışmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kek pişirmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top