AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek pasta görmek

Kahve falında börek pasta görmek

Kahve falında börek pasta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında börek pasta gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında pasta börek çörek görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta börek kek görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşit çeşit pasta börek görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta börek görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta ve börek görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Kahve falında pasta börek pişirmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında börek pasta görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir