AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta servisi yapmak

Kahve falında pasta servisi yapmak

Kahve falında pasta servisi yapmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, arabuluculuk yapılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta servisi yapmak gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Kahve falında pasta servisi yapmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kahve servisi yapmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Kahve falında çorba servisi yapmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında yemek servisi yapmak refaha erileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında servis yapmak iyi halini yitireceğine, onlar için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay servisi yapmak mutluluğun aileye geri döneceğine, ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında servisten inmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında servis beklemek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir