AnaSayfa / Genel / Kahve falında servis yapmak

Kahve falında servis yapmak

Kahve falında servis yapmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Kahve falında servis yapmak gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında çorba servisi yapmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yemek servisi yapmak gönlünün rahata ereceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kahve servisi yapmak elindekileri de yitireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında pasta servisi yapmak özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında çay servisi yapmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında servis yapmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında servis şoförünü görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında servis görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir