AnaSayfa / Genel / Kahve falında servisten inmek

Kahve falında servisten inmek

Kahve falında servisten inmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hane içine ay doğacağına yorulur.

Kahve falında servisten inmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında servisten inmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul servisinden inmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında servis aracı görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında okul servisi kaçırmak yaşamının yoluna gireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işaret eder.

Kahve falında acil servisi aramak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çay servisi yapmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta servisi yapmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında servis şoförünü görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir