AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve servisi yapmak

Kahve falında kahve servisi yapmak

Kahve falında kahve servisi yapmak insanlardan uzaklaşılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, biraz dinleneceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve servisi yapmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Kahve falında kahve servisi yapmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve servis etmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta servisi yapmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorba servisi yapmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında servis yapmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Kahve falında yemek servisi yapmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay servisi yapmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında iş servisini kaçırmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir