AnaSayfa / Genel / Kahve falında servis beklemek

Kahve falında servis beklemek

Kahve falında servis beklemek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında servis beklemek gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında servis beklemek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında servis otobüsü görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalettir.

Kahve falında iş servisini kaçırmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında servis aracını kaçırmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul servisinde binmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında öğrenci servisi görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında okul servisi görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında servis yapmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir