AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek pişirmek

Kahve falında kek pişirmek

Kahve falında kek pişirmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, ev taşımaya, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek pişirmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında fırında kek pişirmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kek pişirdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kek pişirmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kakaolu kek görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında tatlı kek yemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cevizli kek görmek tazeleneceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında kek yaptığını görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kek yaptığını görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir