AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı iğne görmek

Kahve falında paslı iğne görmek

Kahve falında paslı iğne görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalettir.

Kahve falında paslı iğne gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paslı iğne görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında paslı küpe görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı tabanca görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında yerleri pas pas yapmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında paslanmış kaşık görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında paslanmış eşya görmek makamını kaybedeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı kapı görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir