AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı para görmek

Kahve falında paslı para görmek

Kahve falında paslı para görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, gelirinden yana memnun olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı para gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Kahve falında paslanmış para görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında paslı para görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında paslı alyans görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün paslandığını görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında paslı kapı görmek istediği başarıya kavuşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı tel görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında paslı silah görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı kilit görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir