AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı kaşık görmek

Kahve falında paslı kaşık görmek

Kahve falında paslı kaşık görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı kaşık gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Kahve falında paslı kaşık görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında paslanmış kaşık görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında paslı çatal görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı makas görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslanmış kolye görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslanmış saat görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında paslanmış alyans görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına alamet eder.

Kahve falında paslı diş görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir