AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak

Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak

Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, başının derde gireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlarla tartışacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak sevdiklerini de koruyacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü parmağından çıkarmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğü parmaktan çıkarmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü çıkarmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak üzüleceğine ve borçlanacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir