AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağındaki yüzüğü çıkarmak

Kahve falında parmağındaki yüzüğü çıkarmak

Kahve falında parmağındaki yüzüğü çıkarmak işinin en iyisi olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, istediği projeleri yapamayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet eder.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Kahve falında parmaktan yüzük çıkarmak stresten uzaklaşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında parmaktaki yüzüğü çıkarmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü parmaktan çıkarmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir