AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını ojeli görmek

Kahve falında parmaklarını ojeli görmek

Kahve falında parmaklarını ojeli görmek fırsatların elden kaçacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir daha kopmayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında parmaklarını ojeli gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Kahve falında parmakta oje görmek rızkının kesilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında parmağına oje sürmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında parmaklarını ojeli görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine inanılır.

Kahve falında ojeli parmaklar görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında parmağında oje görmek günahlarından tövbe etmeye, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işarettir.

Kahve falında ojeli parmak görmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir