AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında oje görmek

Kahve falında parmağında oje görmek

Kahve falında parmağında oje görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, rahatsızlık vereceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında parmağında oje gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Kahve falında parmağa oje sürmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarını ojeli görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında oje görmek saygın biri haline geleceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakta oje görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalettir.

Kahve falında parmağına oje sürmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında parmağında oje görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir