AnaSayfa / Genel / Kahve falında ojeli parmak görmek

Kahve falında ojeli parmak görmek

Kahve falında ojeli parmak görmek işlerinin düzene gireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Kahve falında ojeli parmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında parmakta oje görmek makamının sarsılmayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında ojeli parmaklar görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını ojeli görmek kişinin başarılarının artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmaklara oje sürmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret eder.

Kahve falında parmağına oje sürmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında oje görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında oje görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir