AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı parmak

Kahve falında kıllı parmak

Kahve falında kıllı parmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında kıllı parmak gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında el parmaklarında kıl görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalettir.

Kahve falında parmaklarda kıl görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında kıl görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ünleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı parmak görmek zahmete düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında parmak kılı görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında parmakta kıl görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir