AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üzüm vermek

Kahve falında yeşil üzüm vermek

Kahve falında yeşil üzüm vermek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil üzüm vermek gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında yeşil salkım üzüm yemek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ve yeşil üzüm görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil üzüm görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri yeşil üzüm görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm satın almak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm yemek görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir