AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının yandığını görmek

Kahve falında parmağının yandığını görmek

Kahve falında parmağının yandığını görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, gücünün azalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, kötü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında parmağının yandığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda özel hayatınızda ilişkileriniz gelişebilir.

Kahve falında parmağının yandığını görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında parmakların yandığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığının yandığını görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçını yandığını görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, kişinin fena halde yanılacağına inanılır.

Kahve falında kömürün yandığını görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Kahve falında yatağının yandığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında buğdayın yandığını görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin yandığını görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir