AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağının yandığını görmek

Kahve falında yatağının yandığını görmek

Kahve falında yatağının yandığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yatağının yandığını gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Kahve falında yatak odasının yandığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın yandığını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağının yandığını görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarımın yandığını görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun yandığını görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulur.

Kahve falında hayvanın yandığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde soba yandığını görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Kahve falında kardeşin yandığını görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, evlatların hayırsız çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir